Anna palautetta!

 

Alla oleva kuvake avaa sähköpostiviestin käyttämässäsi sähköpostiohjelmassa.

 

Automaattisesti luotavien roskapostiviestien vuoksi osoite on hieman väärässä muodossa info@homoseksuaali_PISTE_fi.

 

Korjaa osoite kuvakkeessa näkyvään muotoon ennen kuin lähetät viestin.

 

Emme julkaise yksityishenkilöiden sukunimiä tai viittauksia tunnistettaviin yksityishenkilöihin, sähköpostiosoitteita tai nettilinkkejä, asiattomia tekstejä, saarnoja tai pitkiä lainauksia esim. Raamatusta taikka kommentteja tämän sivuston aihealueen ulkopuolelta.

 

Ja hylkyyn menee automaattisesti myös kaikki sellainen epämääräinen vihjailu, jossa ei ole sen enempää päätä kuin häntääkään. Jos haluat sanoa jotain, sano se suoraan, kiitos.

  • Sivuilla oli paljon asiaa! Totta on, että välillä on tunne, että asioissa ei tunnuta pääsevän eteenpäin, kun vanhat kytkennät homoseksuaalisuuden ja esim. sairauden tai pedofilian välillä heitetään päin näköä milloin mistäkin suunnalta. Muutostahan on kuitenkin tapahtunut paljon, niin lainsäädäntötasolla, kuin yleisissä asenteissa, vaikka "takapakkeja" tuleekin aina välillä vastaan. Hyvää alkanutta kesää! Tanja L.

 

  • Oletpa tehnyt miehen työn!!! Nyt kun Helsingin hiippakunnan piispaksi on valittu homoliittojen siunaamista puolustava nainen, ota yhteyttä häneen, mene ihmeessä sinne ja toteuta alkuperäinen ajatuksesi! Mielestäni sivustosi slideshowna keskustelutuokioineen olisi aivan mainio puolen päivän seminaarin juttu. Vielä kerran onnittelut hyvästä työstä. Petri Å.